måndag 18 mars 2019

Så mycket gott som kommer från grillen

Bjöd hem ett par härliga vänner på go dricka och grillat. Första gången jag skulle grilla en Brisket / Oxbringa så jag var lite halvt nervös då det ska vara en ganska svårgrillad köttbit.


Efter ca 8 timmar på låg värme i grillen så var det tid att ta ut bringan och lägga den att vila. Jag körde ett gäng kamben som jag använt en ny rubb Hardcore Carnivare Black BBQ som jag hittade på BBQ house i Löddeköpinge, alldeles svart var den. Smaken blev kanon mycket smak men inte speciellt stark.


Eftersom jag inte var helt säker på att Brisketen skulle bli bra så stoppade jag in tre kalkonlår i röken, nu blev det en extra bonus för köttbiten blev riktigt god. 


Lite blandade tillbehör och en rökt brieost hamnade på bordet, blev inte så mycket tillbehör då vi gillar kött allihopa och då är det ju det som är viktigast....


Det blev lite kött och grönsaker över och kvällsmaten dagen efter blev lite blandade köttbitar skurna i små bitar som vi la på romansalladsblad och njöt av det som en lyxvariant av tacos. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar