måndag 11 mars 2019

Ett test av havrevisp

I samarbete med Buzzador så fick jag möjlighet att testa Aito Oat for whipping som ska kunna användas istället för vispgrädde.

En söndagskväll i mars som avslutas med jordgubbar och vispad "grädde" blir inte mycket bättre. Jag tog fram "grädden" och läste på innehållsförteckningen, inte det mest nyttiga man kan äta. Men som vanligt äter man det inte så ofta och så mycket så funkar det. 



Vispgrädde är absolut ingen favorit smak för min del så lite skeptisk var jag allt. Hällde upp hälften i en skål och började att vispa, blev ett skum nästan direkt och efter bara en kort stund så var det precis lagom konsistens. Smaken var ganska intetsägande så jag provade att vispa resten av behållaren tillsammans med lite vaniljsocker blev det bra. Det smakade inte alls så fett som vanlig vispgrädde och både frugan Helen och dottern Emilia gillade det, Emilia sa att "detta är inte sista gången vi köper detta"  
 

Så det var helt ok och kombo med jordgubbar blev lyckad.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar