torsdag 28 september 2017

Kycklinglasagne

Idag skapades det igen i köket, det blev champinjon och kycklinglasagne.
 

Började med att skära mitt egenhändigt varmrökta fläsk och steka det så att det nästan blev knaprigt.




Skar kycklingfileerna i små bitar och stekte med salt och nymalen Indonesisk Cubebepeppar. Under tiden som kycklingen stektes så gjorde jag en champinjonsoppa på fina skogschampinjoner, grädde, mjölk, riven ost och Tryffellycka, som fick småkoka i ca en halv timme, fyllde på med lite mer mjölk då det krävs en del vätska till lasangeplattorna.  


Delade skogschampinjoner och blandade med fläsket och kycklingen. Pastan, kycklingen och soppan la jag i olika lager tills formen var full 











Efter ca. 40 minuter tog jag ut härligheten ur ugnen och serverades med en god grönsallad och ett eller två glas rött vin. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar