Efter en härlig Valborg så var det tid att jobba igen dock inte för mig utan Helen som skulle jobba hemma. Jag hade önskemål om en sovmorgon och hade hoppats på att få sova till klockan nio men så blev det inte. Klockan åtta kom Helen in och drog mig i tårna och sa att det var tid att vakna och så var den sovmorgonen slut.
Det blev en tur upp till Tomatens Hus då jag hört att det äntligen finns nyskördade tomater, inte många men så goda. Efter att ha köpt tomater så hamnade jag hus Tyskens dotter som stor och grillade korv vid ingången och så var lunchen räddad och Emilia fick jordgubbs och citron gelato från da Alto som hade sin vagn på plats.
På vägen hem så passerade vi många gult lysande rapsfält och ett stort fält med bara maskrosor, tur att man inte bor så nära när de sätter sina frön.
Efter runt tio minuter på lilla visaren i solstolen så var det tid att börja skapa något gott till kvällsmat. Det blev 1,5 timme i 165 grader i airfryern och avslutades med 20 minuter i 200 grader, sen fick den ligga kavar och vila medan jag kokte potatis.
Perfekt krispig svål och riktigt saftigt kött serverat med rödkål, ättiksgurka, potatis och en god sås.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar