Efter första arbetsveckan efter semestern blev det äntligen helg igen det skulle bli en bilträff i parken här hemma. Planen var att vi att vi skulle gå till parken och titta på bilarna och sedan gå hem igen och njuta av lite gott från grillen.
Det blev en tidig söndagsmorgon då klockan ringde redan åtta. Jag satte igång sous vidden med ett gäng kamben. Tänkte att det kunde vara bra att de var igång och nästan klara så att det inte gjorde så mycket att vi gick ner till parken. Helen satt njöt och vilade i solen.
Började att lägga in två fläskfiléer, en bit bringa och en brieost som Emilia fixat med lite rökt salt och flytande honung.
Det blev till och med så att jag kunde slå mig ner och njuta av en iskall GT.
En liten stund innan vi gick så la jag in kambenen i grillen.
Fina bil.
En riktigt läcker radiostyrd träbåt, påminde lite om vår gamla Anna som vi hade för många år sedan man försökte.
Kokte ihop konserverad majs, vispgrädde, lite blandade kryddor och när grädden kokt ner lite så tog jag av kastrullen från spisen och blandade ner riven parmesanost som fick smälta och göra det riktigt krämigt.
Vi var nog hungriga då det inte blev några bilder på maten.